Bingocams

Een van de Online Bingo sites is BingoCams. BingoCams geeft je de mogelijkheid om te kiezen tussen Bingo speel kamers met elk een andere prijs voor een Bingokaart en het aantal spelers in die kamer. Wanneer je uitgespeeld bent (je Bingokaart vol is) kun je wisselen van kamer. Andere Bingo spelers kunnen je via de webcam tegenkomen. BingoCams geeft iedereen de mogelijkheid om gezellig samen Online Bingo te spelen en je maakt ook nog eens kans op een van de BingoCams jackpotten. Voor de nieuwkomers geeft BingoCams iedereen die meer wil leren over Online Bingo spelen een welkomst- en inschrijfbonus. Natuurlijk is er voor de mensen die geen zin hebben om risico te lopen om niks te winnen de keuze om gratis te spelen. Zij kunnen gratis BingoCams uitproberen om ervaring op te doen. Wanneer je klaar bent om te spelen om geld kun je dat altijd nog doen.

Live Wine Moment

Elke keer dat je wint bij BingoCams zal jouw avatar aan alle spelers in de kamer worden getoond. Als je je webcam aan hebt staan, zal je voor live worden getoond en kun je een zogenoemde Live Wine Moment opnemen. Alle prijzen die je wint worden automatisch op je balans bijgeschreven. Met deze Live Win Momenten kun je ook nog elke maand een bonus ontvangen ter waarde van 1000 en 500 euro. Je kunt deze bonussen in de wacht slepen als je het moment dat je op een unieke en bijzondere manier Bingo roept, opneemt. Zet dus altijd je webcam aan om nog eens kans te kunnen maken op grote bonussen naast de reguliere prijzen die je krijgt als je hebt gewonnen. Het is niet nodig om ook maar iets te downloaden om Bingo online te kunnen spelen bij BingoCams. Je kunt het rechtstreeks vanuit je browser spelen, mits je wel Adobe Flash Player 10 op je computer hebt staan.

Fair play

Om een veilig en eerlijk spel de garanderen maakt BingoCams gebruik van de volgende twee kenmerken. BingoCams maakt ten eerste gebruik van zowel geavanceerde beveiliging software als een Random Number Generator. Dit betekent dat elke bal 100% willekeurig wordt gekozen. Het kan dus niet voorkomen dat een andere speler kan spelen met van tevoren verkregen kennis over de uitkomst van het spel. Het gebruiken van een Random Number Generator komt ook overeen met de strikte regulering van de verschaffer van de licentie. BingoCams controleert ten tweede ook haar eigen spel, om er zeker van te zijn dat alle uitkomsten volledig willekeurig zijn. Zodat ze een eerlijk spel ook daadwerkelijk kunnen garanderen.

Strategisch spel

Winnen bij BingoCams hangt niet alleen af van toeval en geluk, er komt zeker ook een klein beetje strategie bij kijken. Dit komt omdat BingoCams mensen toestaat om meerdere in een Bingospel te kopen, zo maak je dus meer kans om te winnen. Afhankelijk van het aantal mensen dat samen met jou in dezelfde speel kamer Online Bingo speelt, kun je dus je aantal speelkaarten bepalen. Meer speelkaarten betekent natuurlijk wel dat je meer moet betalen om te spelen, je betaalt namelijk per speelkaart. Om een grotere kans te maken om te winnen, kun je het beste de kamer kiezen met de minste spelers. Spelers die ervaren zijn in Online Bingo spelen, zeggen dat je het beste resultaat krijgt als je in een ronde Online Bingo 5 speelkaarten koopt. In het geval dat je met minder andere spelers in een kamer Online Bingo speelt, ligt de uiteindelijke prijs wel een stuk lager, maar de kans dat je deze wint, en dus ‘Bingo!’ uit mag roepen wordt wel een stuk groter. Des te meer je speelt, des te hoger je speler status. Als je een hoge speler status hebt kun je meedoen aan exclusieve toernooien.