Bingo met ideal

Wat nog wel eens een probleempje wil opleveren bij het Online Bingo spelen is het geld storten op je Online Bingo account. Sinds iDeal er is, is dit probleempje al een stuk minder geworden. IDeal heeft het online betalen voor Nederlanders stukken makkelijker gemaakt. Honderden mensen spelen tegelijk in grote Online Bingo rooms om het tegen elkaar op te nemen en de prijs te winnen, dit alles wordt deels mogelijk gemaakt door het gemak van het geld storten met iDeal. iDeal heeft het Online Bingo spelen voor iedereen boven de 18 bereikbaarder gemaakt en bovendien is Online Bingo ook een stuk veiliger geworden met de komst van iDeal. Geld dat via iDeal is overgemaakt is makkelijker te traceren en mocht er een keer iets mis gaan, of iemand heeft misbruik van je gemaakt, dan kun je dat makkelijker bewijzen. Je hoeft dus niet meer de deur uit, want Online Bingo spelen kon al vanuit huis, maar geld storten op je Online Bingo account kan ook gewoon vanuit huis.

Makkelijker

iDeal Bingo rooms zijn een fenomeen dat nog niet lang in ons landje bestaat, maar nogal wat voordelen met zich meebrengt. In Bingo hallen in ons land kun je aardig rijk worden van een paar potjes Bingo, alleen deze Bingo hallen mogen maar een bepaald bedrag per week of per maand uitkeren. Als je iDeal Bingo speelt, dan heb je dit probleem niet. En het is ook stukken goedkoper, omdat het allemaal geautomatiseerd gaat.

Buitenland

Veel buitenlandse Online Bingo platforms zijn er achter gekomen dat er in Nederland een aanzienlijk aantal spelers is in Online Bingo. Verstandig als ze waren hebben zij dan ook net als de meeste Nederlandse aanbieders van Online Bingo een mogelijkheid om met iDeal te betalen, speciaal voor de Nederlandse klanten. Zorg er echter altijd voor dat je altijd alert bent en altijd waakzaam blijft als je je gaat inschrijven bij een Online Bingo site. Het feit dat iDeal een betaalmogelijkheid is die wordt aangeboden, betekent niet dat het een betrouwbare site is. Kijk altijd of de Online Bingo website de benodigde licenties heeft, en of er eerlijk spel wordt gegarandeerd door de eigenaar van de website. Speel bij Online Bingo websites waar je een goed gevoel bij heeft, zodra er iets niet pluis is, gelijk stoppen. Kijk altijd even op google wat er te vinden is over de website, krijg je op je tegoed wat je betaald hebt, betalen ze alles uit en hoe zijn de winkansen verdeeld, zijn deze wel eerlijk?

Het storten

Met iDeal kun je in je eigen betalingsomgeving tegoed kopen. Met deze betaalmethode kun je je Online Bingo account koppelen aan je bankrekening wat het storten makkelijker maakt. iDeal wordt ondersteund door de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING< Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot Bankiers. Ruim 97% van de Nederlanders kan dus gebruik maken van iDeal. Om Bingo te kunnen spelen met iDeal, moet je een account hebben bij een Online Bingo site die ook iDeal ondersteunt. Om geld te storten met iDeal moet je kiezen voor de optie ‘betalen met iDeal’. In een nieuw scherm wordt een keuze menu geopend, hier kun je je bank kiezen waar je mee wil betalen. Als je deze gekozen hebt wordt je doorverwezen naar een beveiligde omgeving van je bank. Let er op dat de balk waarde url in staat, groen is gekleurd. Dit betekend dat er een veilige verbinding tot stand is gebracht. Als dit zo is kun je je bankrekeningnummer invoeren en eventuele andere codes, de betalingen zelf verschillen vanaf hier per bank.