Bingo lot

Een bingo lot kan jou de jackpot opleveren. Een bingo lot kan jou nieuwe vrienden opleveren. Een bingo lot kan jou een hele avond plezier opleveren. Een bingo lot is namelijk niet alleen nog maar een bingo lot, maar ook een ticket voor gezelligheid, succes en plezier!

Wilde je vroeger bingo spelen dan ging je naar een bingo club of een of ander bingo café. Hier kocht je dan één of meerdere loten en begon je te spelen. Ondertussen zijn de tijden compleet veranderd en is dit zeker niet meer het geval. Je kunt online bingo spelen en hier lees je alles over op onlinebingospelen.net!

Veel bingo kaarten bestaan nog steeds uit 25 vakjes. 24 van deze vakjes (de middelste niet) zijn gevuld met cijfers. Boven deze cijfers staat B I N G O. Elk getal komt maximaal één keer voor op elke kaart.

De B-kolom bevat getallen uit de reeks 1 t/m 15.
De I-kolom bevat getallen uit de reeks 16 t/m 30.
De N-kolom bevat getallen uit de reeks 31 t/m 45 (hier is in het midden een vakje leeggelaten of een logo van de kaartenmaker geplaatst).
De G-kolom bevat getallen uit de reeks 46 t/m 60.
De O-kolom bevat getallen uit de reeks 61 t/m 75.

Door de opkomst van online bingo kun je nu bingo spelen zonder op te letten. Je kunt hierdoor veel meer bezig zijn met de gezelligheid van het spel dan met de getalletjes zelf. Je speelt namelijk een vorm van bingo waar de getallen vanzelf op het scherm verschijnen. Mis je dus een keer een getal dan is dit helemaal niet erg. De meeste online bingo websites strepen de getallen automatisch af. Zo hoef je zelfs met vier verschillende kaarten nog niet bang te zijn dat je een getal mist.