Bingo bonus

Een spelletje bingo is voor iedereen, altijd, gezellig. Of je het nu online speelt of niet. Toch blijkt in de praktijk online bingo misschien wel iets leuker te zijn dan echt bingo. Online bingo stelt je namelijk in de gelegenheid simpel mede bingo liefhebbers te ontmoeten. Daarnaast heb je ook nog eens kans op geweldige prijzen.

Bingo bonus online

Online bingo is daarom de perfecte combinatie tussen de gezelligheid van een spelletje bingo en de kans op een leuke prijs, van een kansspel. Je hoeft de deur niet uit om gezellig te spelen, je logt gewoon in op jouw account van jouw favoriete online bingo site en begint te spelen. Als je al een tijdje bingo speelt dan heb je vast wel gemerkt dat op ieder moment van de dag, wanneer je ook maar bingo wilt spelen, er ook andere mensen online zijn op de bingo site. Hierdoor blijft een potje bingo altijd gezellig.

Een groot nadeel aan online bingo is natuurlijk dat het in de meeste gevallen geld kost. Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk winnen en zo min mogelijk uitgeven aan je bingo kaarten. Hiervoor hebben de online casino’s en online bingosites iets leuks bedacht, genaamd: bingo bonus.

Op onlinebingospelen.net bespreken wij drie verschillende online bingo websites. Deze sites zijn erg populair onder de online bingo spelers. Vandaar dat wij van deze sites de positieve en negatieve kanten belichten. Al deze websites bieden een Bingo bonus en hieronder zullen wij de verschillen en overeenkomsten even op een rijtje zetten.

Unibet Bingo Bonus

Unibet geeft de hoogste bonus vooraf. Zodra je een Unibet account aanmaakt en online bingo gaat spelen krijg je €10,-. Zonder dat je ook maar één keer geld hoeft te hebben gestort kun je het bingo spelen van Unibet al uit proberen met deze €10,- voucher.

Wat moet je precies doen om deze voucher te bemachtigen? Het is eigenlijk heel erg simpel. Je maakt een account aan bij Unibet (als je deze nog niet hebt) en gaat naar de bingo spellen. Kies een bingo spel dat jij wilt spelen en begin met spelen. Zodra je begint met spelen ontvang je van Unibet de 10 euro voucher!

Bingo Cams Bingo Bonus

Bij Bingo Cams krijg je een iets kleinere bonus. Je kunt bij Bingo Cams gratis bingo spellen uitproberen met de €5,- die je van hen krijgt. Ben jij benieuwd naar de bingo spellen bij Bingo Cams? Meld je dan nu aan en ontvang deze €5,- helemaal gratis, eerst storten is niet nodig.

Bingo Cams biedt af en toe ook nog een extra bonus aan. Deze extra bonussen zijn vaak wel iets strenger geregeld. Je moet bijvoorbeeld 7 dagen lid zijn van Bingo Cams en minimaal €10,- hebben gestort in de tijd dat je al lid bent van Bingo Cams. Voldoe je aan beide eisen? Dan zijn de bonus acties ook iets voor jou! Een voorbeeld van een bonus actie van Bingo Cams is extra geld tijdens de feestdagen of chatspelletjes spelen voor een gratis bingo lot.

BingoBink

Als laatst hebben we BingoBink. Ook BingoBink geeft (net als Bingo Cams) een startersbonus van €5,- gratis speelgeld. Ook geeft BingoBink gratis elke week €2,- door middel van een code die je op de mail ontvangt.

BingoBink stuurt regelmatig e-mail met leuke acties en updates. Houd deze goed in de gaten. Hierin staan ook vaak stortingsbonussen van 50% tot wel 100% extra per storting. De eerste storting die je doet bij BingoBink geniet sowieso een bonus van 200%! Stort je dus €50,-? Dan ontvang je €150,-!

Zoals je ziet zijn er bonussen in alle soorten en maten op allemaal verschillende websites. Als je graag een goede start wilt maken dan is Unibet wellicht de beste optie. Deze geven namelijk €5,- meer om mee te starten. Ben je echter van plan vaker te gaan spelen, bijvoorbeeld wekelijks? Dan is BingoBink misschien iets voor jou. Hier ontvang je wekelijks een leuke €2,- om mee te spelen. Speel je alleen rond de feestdagen bingo en heb je er verder niet zoveel zin in? Dan is Bingo Cams misschien wel de beste optie voor jou. Kortom: kies aan de hand van jouw persoonlijke voorkeur!